Profíci, na které se můžete spolehnout

723 026 788

Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

Filip Čermák
se sídlem Chaloupky 86, 683 54 Otnice
IČO 03208664

Martin Luskač
se sídlem Kopeček 292, 696 35 Dambořice
IČO 01815539

Kontaktní e-mail: info@mafiservis.cz


Jaké údaje, proč a jak dlouho zpracováváme

Kontaktování a poptávka služeb

Sbíráme od vás jméno, e-mail a případně i telefon, abychom mohli v rámci budoucího plnění smlouvy správně vyřídit váš dotaz a poptávku.

Údaje uchováváme 1 rok.

Objednávka služeb

Z důvodu plnění smlouvy od vás sbíráme následující údaje: jméno, telefon, e-mail, název firmy, adresu realizace zakázky, abychom mohli řádně vyřídit vaši objednávku.

Údaje uchováváme po dobu 2 let od realizace, či servisu.

Fakturace služeb

Z povinnosti ze zákona od vás sbíráme následující údaje: jméno, název firmy, IČO, DIČ a fakturační adresu, abychom mohli vystavovat a archivovat daňové doklady.

Doba uchování údaje stanovuje zákon.

Kdo údaje zpracovává

Zpracovatelem údajů je:

  • Filip Čermák (IČO 03208664 se sídlem Chaloupky 86, 683 54 Otnice) jako provozovatel webu.
  • Martin Luskač (IČO 01815539, se sídlem Kopeček 292, 696 35 Dambořice) jako provozovatel webu.
  • Mgr. Martin Domes (IČO 71922105, se sídlem Babice nad Svitavou 410, 664 19 Babice nad Svitavou) jako správce webu.
  • Account adviser s.r.o. (IČO 27687155, se sídlem Purkyňova 2422/86, 612 00 Brno) jako účetní.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.


Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.


Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 11.7.2018.

© Filip Čermák & Martin Luskač | ochrana osobních údajů

Vytvořil MD webdesign - tvoříme obchodně úspěšné weby

Top